Intrebari frecvente

La ce se foloseste gheata carbonica?
R: Principala ei intrebuintare este de refrigerent,racirea bauturilor si a alimentelor,folosirea in masinile de fum pentru a creea o senzatie de fum/ceata,pentru transportul medicamentelor ,folosirea in masinile de sablat pentru a curata diferite obiecte,monumente,etc.

In cat timp se poate evapoara o cutie de gheata carbonica?
R: Cantitatea de 18 Kg de gheata carbonica este considerata optima pentru a impiedica evaporarea,totusi o aceasta se poate evapora in 3-4 zile de la momentul ambalarii. De aceea comanda va fii livrata catre dvs. la scurt timp dupa ambalare.

Cum trebuie transportata si depozitata gheata carbonica?
R: Gheata carbonica va fii livrata in ziua sau cu o zi inainte de a fii folosita,deoarece se evapora foarte repede. Aceasta se transporta intr-o cutie termoizolanta speciala.
In cazul in care depozitati gheata carbonica intr-un congelator sau intr-o camera frigorifica nu o scoateti din ambalaj! Este bine sa o tineti intr-o camera racoroasa si ventilata.
Daca transportati mai multe cutii de gheata carbonica in masina,este bine sa deschideti geamul din cand in cand sau sa recirculati aerul,deoare aceasta se evaporta si emana dioxid carbon.

Cum comand gheata carbonica?
Plata se face cash la predare pentru Bucuresti & Ilfov , ramburs prin curier sau prin ordin de plata/virament in contul curent al firmei :
Cod IBAN: RO30BTRLRONCRT0304857701
Moneda: RON
Banca Transilvania